Vanwege uitbreiding zoekt Bouwcombinatie Bodegraven een Calculator | Werkvoorbereider.  Ben jij een Calculator | Werkvoorbereider met passie voor je werk? En zorg jij zonder moeite voor de voorbereiding van grote bouwprojecten? Dan is dit project iets voor jou!

Bouwcombinatie Bodegraven is een middelgroot bouwbedrijf. Onze opdrachtgevers zijn architecten, woningbouwverenigingen, gemeenten en particulieren. In de afgelopen periode hebben wij diverse projecten uitgevoerd. Om verder te kunnen blijven groeien zijn wij per direct op zoek naar een medewerker voor onderstaande functie:

 

Taken en verantwoordelijkheden:

Je bent een enthousiaste, ambitieuze werkvoorbereider Bouw die graag het beste resultaat wilt bereiken. Je gaat zelfstandig en verantwoordelijk te werk; het maken van planningen en het inkopen van materialen behoren tot jouw dagelijkse takenpakket. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en bent het eerste aanspreekpunt. Verder maak je calculaties en beoordeel je offertes.

Functie eisen

  • Een afgeronde mbo/hbo-opleiding richting bouwkunde
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met het uitlezen van BIM-tekeningen (modelleren is geen vereiste)
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig, enthousiast en woont binnen een uur vanaf het project

Wat bieden wij?

Wij bieden u een leuke, afwisselende en vooral uitdagende baan binnen een veelzijdige organisatie waarbinnen een ieder de mogelijkheid heeft zich verder te ontwikkelen. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en er wordt gestreefd naar een goede balans tussen privé en werk. Uiteraard bieden wij een passende beloning, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in deze functie en lijkt het je leuk voor ons te werken? Richt dan uw sollicitatie voorzien van een CV aan Wim-Jaap Hagoort op info@bouwcobo.nl. Ook kunt u bij voornoemde nadere informatie opvragen via T 0172 – 612127.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.