ONZE DIENSTEN

Bouwcombinatie Bodegraven is een breed georiënteerd bouwbedrijf. Wij beschikken over professionele, enthousiaste en ervaren vakmannen die onze diensten aan u kunnen leveren. Van nieuwbouw tot uitbouw en verbouw tot onderhoud & renovatie, wij staan voor u klaar!

Utiliteitsbouw 

Bouwcombinatie Bodegraven heeft op dit terrein een groot aantal projecten gerealiseerd, waaronder scholen, kantoren, bedrijfshallen en dagverblijven. Daarbij ging het om grootschalige projecten of kleinere (deel)opdrachten, die in (bouw)team-verband zijn uitgevoerd. Vraag vrijblijvend om meer informatie.

Woningbouw 

Bouwcombinatie Bodegraven heeft de kennis en expertise in huis om voor u nieuwbouwprojecten uit te voeren. Door de jaren heen hebben wij diverse woningen en bedrijfspanden in allerlei bouwstijlen gerealiseerd. Wij zorgen ervoor dat de planontwikkeling en de uitvoering geheel wordt verzorgd, uiteraard in overleg met u.

Verbouw 

Wij werken in gedegen overleg met opdrachtgever en architect om de vele facetten als kosten- bewaking, detaillering, uiterlijke vormgeving, tijdslimieten en kwaliteit optimaal op elkaar af te stemmen. Bij Bouwcombinatie Bodegraven kunt u rekenen op een betrouwbare en betrokken bouwpartner.

Renovatie 

Bouwcombinatie Bodegraven heeft veel ervaring in de renovatie van woningen, woningbouwcomplexen en flatgebouwen. Daarnaast zijn we al jaren actief op het gebied van verbouw en herinrichting van schoolgebouwen. Bij ons bent u aan het goede adres om dit project door onze vakmensen te laten uitvoeren.

Restauratie 

Het restaureren van woningen en grotere bouwwerken is een specialisme, waarvoor wij het vakmanschap met eigen mensen inbrengen. Zo is onze timmerfabriek ingesteld op speciale profileringen en maakt zij regelmatig ook voor andere bouwbedrijven kozijnen, ramen of deuren.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op! Wij gaan graag met u in gesprek en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

MEER INFORMATIE