Utiliteitsbouw

Het meest uitgebreide en omvangrijkste werkterrein. Bouwcombinatie Bodegraven heeft in het recente verleden op dit terrein een groot aantal projecten gerealiseerd, waaronder scholen, kantoren, bedrijfshallen en dagverblijven. Daarbij ging het wisselend om grootschalige projecten of kleinere (deel)opdrachten, die in (bouw)team-verband zijn uitgevoerd. Waar nodig zoeken wij, bijvoorbeeld wanneer het om zeer grote opdrachten gaat, de samenwerking met partners.

Turnkey projecten en prefabconstructies

Turnkey projecten en prefabconstructies komen steeds frequenter voor. Bouwcombinatie Bodegraven heeft daar inmiddels ruime ervaring mee opgedaan. Ons nieuwste initiatief op dit gebied is de ontwikkeling van de formule: 50/50 Base. In het kort komt het er op neer dat wij uw nieuwbouwproject realiseren en en als partner voor 50% eigenaar blijven. Uw investering is daardoor lager en, met een hieraan gekoppelde onderhoudscontract van 10 jaar, bent u verzekerd van een solide basis als het gaat om uw bedrijfshuisvesting.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op! Wij gaan graag met u in gesprek en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

MEER INFORMATIE