Wie zijn wij

Bouwcombinatie Bodegraven bv is een middelgroot bouwbedrijf met ervaren servicegerichte vaklieden. De Bouwcombinatie verzorgt o.a. het onderhoud voor woningbouwvereniging Mozaiek Wonen te Gouda en omgeving.

Verder verzorgen we alle voorkomende bouwkundige werkzaamheden voor gemeenten, bedrijven en particulieren.

Werkplaats

Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is onze werkplaats van +/- 400m2. Hier worden voor al onze kleinschalige projecten kozijnen, ramen, deuren en ander machinaal timmerwerk gerealiseerd. Deze modern uitgeruste machinale werkplaats voldoet aan alle normen en eisen van vandaag. Door deze volledig ingerichte werkplaats zijn wij goed in staat snel en adequaat te handelen zonder afhankelijk te zijn van lange levertijden. Voor o.a. onderhoud en renovatie van gebouwen is dit van essentieel belang.

Erkend leerbedrijf

De jeugd heeft de toekomst. Onder dat motto is de Bouwcombinatie voorturend bezig met het opleiden van jonge mensen. In samenwerking met het SPB (Praktijkopleiding Bouw) wordt aan jonge mensen het vak geleerd. Hierbij gaan ze één dag per week naar school en werken ze vier dagen per week bij ons in het bedrijf om het vak van onze erkende leermeesters te leren.

Leerbedrijf voor de beste vaklieden

Vaklieden zijn niet altijd makkelijk te vinden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om echte vaklieden in dienst te hebben. Daarom krijgen jongeren in ons leerbedrijf de kans om een prachtig vak te leren. Wij van Bouwcombinatie Bodegraven leiden deze jongeren ook graag zelf op. Dit doen we in samenwerking met diverse (beroeps)onderwijsinstellingen.

Bouwend Nederland

Om voor onze opdrachtgevers de juiste kwaliteit en garantie te waarborgen is Bouwcombinatie Bodegraven aangesloten bij Bouwend Nederland.Bouwend Nederland verenigt, verbindt en ondersteunt bouw- en infrabedrijven. Wij werken aan een vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving. Dit doen we met behulp van drie kerntaken: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice.

VCA gecertificeerd

Binnen ons bedrijf hechten wij veel belang aan de veiligheid van onze werknemers. Wij zijn dan ook VCA (Veilig, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) gecertificeerd. Het onderwerp veiligheid is een vast punt op onze agenda. Dit lijdt tot een veilige en prettige werkomgeving waarin mensen beter functioneren en de kans op ongelukken tot een minimum wordt beperkt.

  • Voor meer informatie kunt u terecht op: www.vca.nl

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op! Wij gaan graag met u in gesprek en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

MEER INFORMATIE